Telecom op maat PDF Print E-mail

Telecommunicatie zonder aanschafkosten. De aanschaf van een telefooninstallatie is meestal niet eenvoudig. U als ondernemer moet inschatten hoeveel capaciteit de centrale nu en vooral in de toekomst nodig heeft.

De capaciteit van een telefooninstallatie wordt uitgedrukt in poorten; het aantal benodigde toestelaansluitingen samen met het aantal netlijnen bij elkaar opgeteld vormen het aantal poorten. Kiest u voor een te kleine capaciteit dan zal bij een groeiende organisatie de centrale over een aantal jaar vervangen moeten worden en als u een te grote capaciteit kiest, dan betaalt u teveel omdat er poorten onbenut zijn. Eigenlijk zou u alleen maar de poorten willen betalen die u gebruikt en evengoed alle mogelijkheden tot uitbreiden willen hebben.

Nexus heeft hiervoor een uniek concept bedacht; U als ondernemer koopt voor een bedrag van € 3,50 per poort per maand precies het aantal poorten dat u nodig heeft. Mocht U op een gegeven moment meer poorten willen gebruiken dan de telefooncentrale op dat moment aankan, dan zorgt Nexus voor uitbreiding of vervanging van de apparatuur. Zo betaald u precies voor hetgeen u gebruikt. Bij dit concept wordt de werking van de apparatuur voor een periode van 5 jaar gegarandeerd, er zijn geen bijkomende kosten voor reparatie en eventueel vervanging van apparatuur. Veranderingen in de programmering worden ook kosteloos uitgevoerd.

 

Stel u wilt een nieuwe telefooninstallatie aanschaffen omdat de huidige installatie niet meer voldoet en U verwacht, in verband met uitbreiding van het bedrijf, een toename van 10 medewerkers in het komende jaar. Het aantal benodigde netlijnen nu is 6 en het aantal medewerkers (=toestelaansluitingen) is 15, bij elkaar 21 poorten. U verwacht dit aantal dus over 1 jaar uit te breiden naar 31 poorten (6 netlijnen en 25 toestellen). De telefooninstallatie die u zult aanschaffen zal dus minimaal over 31 poorten moeten beschikken, waarschijnlijk kiest u een nog grotere capaciteit omdat een centrale toch heel wat jaren meegaat en met de groei mee moet kunnen.

Op het moment van aanschaf betaald u voor méér poorten dan u op dat moment gebruikt! Als u de verwachte groei niet haalt, dan heeft u de hele installatie te duur gekocht. Maar het gaat u nog meer kosten als de uitbreiding groter is en eerder nodig blijkt te zijn; u moet de centrale dan volledig laten vernieuwen!

In bovengenoemd voorbeeld van 21 poorten zou u bij Nexus € 73,50  (=21 x € 3,50) per maand betalen voor de telefooncentrale en kunt u deze laten uitbreiden zoveel u wenst! Elke poort extra kost € 3,50 per maand zonder dat u daarvoor ooit nog hoeft te investeren in uitbreiding van de apparatuur. De enige kosten die hier nog bijkomen zijn die van de systeemtoestellen (vanaf € 3,73 per maand per stuk) en de aansluitkosten.

Wij maken bij dit concept gebruik van de professionele apparatuur van Panasonic

Kortom: een glashelder concept waarbij U op een heel voordelige manier gegarandeerd bent van optimale bereikbaarheid en maximale uitbreidingsmogelijkheden!