Hosted VOIP PDF Print E-mail

Zakelijke VoIP telefonie van Nexus ICT

Overal bereikbaar via één nummer
Voip Dat kan met HIP telefonie van Nexus ICT. Uw nummer op kantoor is ook thuis of onderweg bereikbaar. Door HIP te koppelen via uw IP-VPN en het gebruik van een xDSL, Extended Ethernet of glasvezelverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk. Zelfs mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw bedrijfsnetwerk. Ook handig als u uw gesprekskosten laag wilt houden.

Meer functionaliteiten voor minder geld
Onder de naam HIP levert Nexus ICT Hosted voice over IP telefoniediensten. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige internetverbinding zonder dat u hoeft te investeren in een dure telefooncentrale. De spraak is van een superieure kwaliteit, de mogelijkheden zijn uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM- en ticketsystemen.

Uw voordelen:

* Kostenbesparend
* Geen telefooncentrale meer nodig
* Flexibel
* Schaalbaar
* Uiterst betrouwbaar (99.99% uptime)
* Gebruiksvriendelijk
* Direct inzicht in gesprekskosten
* Nummerbehoud mogelijk
* Eén aanspreekpunt voor data en telefonie

Overigens is HIP telefonie zowel voor eenmansbedrijven als voor grote(re) organisaties zeer geschikt. Flexibel in alle opzichten.