Mamut PDF Print E-mail


Nexus ICT biedt met Mamut complete en gebruiksvriendelijke oplossingen aan tegen de beste prijs/prestatie verhouding met geïntegreerde oplossingen voor de boekhouding, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, werknemers, projectbeheer en e-commerce.

 

Mamut Startbedrijf
Gratis programma voor startende ondernemers!

(1 gebruiker)
Heeft u plannen om een eigen bedrijf te starten of bent u net gestart met uw bedrijf, dan is Mamut StartBedrijf het programma voor u. Mamut StartBedrijf helpt u bij het schrijven van uw ondernemingsplan en geeft u nuttige tips en informatie.
Voor kleine en middelgrote bedrijven

 

Mamut Enterprise

De beste oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven
(1 - 20 gebruikers)
Mamut Enterprise omvat alle elementen van de waardeketen van een onderneming; het is een pakket voor management, verkoop- en relatiebeheer, financiën, inkoop en logistiek, projectmanagement en e-commerce, alles in één oplossing.
Voor kleine en middelgrote bedrijven


Mamut Office

Compleet administratief pakket voor kleine ondernemingen (1 gebruiker)
Mamut Office dekt de behoeften binnen boekhouding, verkoop- en relatiebeheer, inkoop/logistiek en website/e-commerce. Honderden rapporten geven de bijgewerkte informatie die nodig is om de juiste beslissingen te nemen.
Voor kleine bedrijven

 

Mamut Boekhouding

Alles-in-één professioneel boekhoudsysteem
(1 - 20 gebruikers)
Het systeem bevat alles wat de boekhoudmedewerkers nodig hebben om een volledige controle te garanderen en een overkoepelend overzicht te bieden op grond waarvan de juiste beslissingen kunnen worden genomen.
Voor kleine en middelgrote bedrijven

Mamut CRM & Sales

Professioneel CRM- en verkoopondersteunend programma
(1 - 20 gebruikers)
Het programma biedt volledige controle over alle verkoop- en profileringsprocessen binnen het bedrijf en zorgt dat alle werknemers die op het gebied van de klantencontacten werken, toegang hebben tot dezelfde informatie.
Voor kleine en middelgrote bedrijven     


Mamut ServiceSuite

Voor het effectieve bedrijf
(1 - 20 gebruikers)
Mamut ServiceSuite is speciaal ontwikkeld voor bedrijven waar medewerkers voornamelijk vanuit klanten werken en daardoor behoefte hebben aan eenvoudig bereikbare up-to-date informatie.
Voor kleine en middelgrote bedrijven